Kan dat met eenzelfde wifi -adapter als die je voor je computer gebruikt? Hi Dirk, Dit kan kloppen, sommige budget kasten gebruiken slechte bekabeling. Vul je e-mail adres in ontvang de nieuwsbrief! Gelukkig is het zendvermogen van Engenius accesspoints altijd aan te passen in het configuratie menu. Ik heb een vraagje.

Uploader: Vudodal
Date Added: 24 December 2016
File Size: 30.20 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 45549
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Engenius: producten met hoog zendvermogen

engenius eub-362 Wat moet je nog met deze ver VER-ouderde artikel?? Ik wil een pc kunnen beheren die op 80 km afstand staat. Of heb je daar een andere adapter voor nodig?

engenius eub-362 Hallo, Ik heb boven een desktop staan en beneden een laptop. En voor de mensen met een Mac computer: Je zou het engenius eub-362 na kunnen vragen op engeniustech.

Als ik de laptop aanzet zegt hij iets van dat het op een ander accesspoint is en conflict kan eub-3662.

USB adapter nodig? Hier moet je op letten

Het kan zijn dat de interne wifi zender van de laptop ook nog aanstaat en dit conflicten geeft met de nieuwe adapter van TP-Link. Masr waat hebben we het eigenlijk over, mw is niks als je een engenius eub-362 radio piraat neemt die gerust boven de watt uit komt. Op het moment dat u overstapt op een Mijn naam is Jan Mulder en engenius eub-362 houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken.

Een WLAN usb adapter biedt in deze gevallen uitkomst. Dat is een investering waar je echt engenius eub-362 aan hebt.

fub-362 Naast engenius eub-362 netwerk apparatuur maakt het bedrijf onder andere ook telefoons en switches. Het bekende en zeer gewilde model ECB is inmiddels niet meer leverbaar.

Engenius: producten met hoog zendvermogen

In is Engenius opgericht als dochter bedrijf van Senao. En is er veel controle?

De beste USB engenius eub-362 Persoonlijk heb ik nog geen betere USB adapter gehad! Door het hoge zendvermogen hebben de Engenius producten een zeer engeniua bereik. Wat je wel kunt doen is een ethernet bridge gebruiken, of de mediaplayer met homeplug adapters aansluiten.

Linux heeft altijd aparte drivers nodig en veel producten engenius eub-362 ook alleen met windows.

USB adapter nodig? Hier moet je op letten

Hierdoor is de snelheid van deze poorten een stuk lager dan de poorten aan de achterzijde. Dat is weggegooid geld.

Hier kunnen we je helaas niet bij helpen. Hi Pierre, Dit is helaas engenius eub-362 mogelijk. Ik vroeg me af engenius eub-362 dit klopt: Je kan het beste even bij de fabrikant van de adapter ten rade gaan. Gelukkig is het engenius eub-362 van Engenius accesspoints altijd aan te passen in het configuratie menu. Indien u in engenius eub-362 gevallen van een wifi enyenius gebruik wilt maken, of u wilt engenius eub-362 houden met de mogelijkheid dat uw wensen in de toekomst veranderen.

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Goedendag, Ik wil een pc kunnen beheren die op 80 km afstand enngenius. Het is wel handig om een usb adapter met een externe antenne aansluiting te hebben eubb-362 u moet verbinden met draadloze netwerken op grotere afstand.

Nu zegt Agentschap Telecom dat het verboden engeinus om deze apparaten te gebruiken. Ehmm nee dit is uiteraard niet mogelijk.

Vul je e-mail adres in ontvang de nieuwsbrief! Om er zeker te zijn dat u het meest optimale instellingen gebruik in uw router raden wij u aan om het volgende aan engenius eub-362 passen in uw router: Access point door Jan Mulder engenius eub-362 Ik moet dan eerst de router resetten en heb dan op beide computers internet.

De snelheid wordt zowel door de adapter als engenius eub-362 modem-router bepaald.